Jaarlijks worden twee series van elk 15 tennislessen aangeboden. De eerste serie start in maart en de 2e serie in september. De maandag is de vaste lesdag. De lessen voor junioren starten vanaf 16.00 uur. De lessen voor senioren starten vanaf 19.00 uur. De lessen worden verzorgd door Roel Tempel en Martijn van den Broek van Tennisschool Joffe van der Heijden.

De tennislessen worden georganiseerd door de 4 samenwerkende verenigingen LTC Appal, De Gaensacker, TV ’t Heufke en LTC Horssen.  Afhankelijk van de deelname wordt op alle vier parken een evenredig deel van het totale aantal lessen gegeven. De groepsgrootte is, naast het aantal inschrijvingen, afhankelijk van leeftijd en niveau en bedraagt maximaal 8 personen.

Maak gratis kennis met tennis

Aan het begin van elke serie tennislessen bestaat de mogelijkheid om gratis aan de eerste 4 lessen deel te nemen. Deelnemers beslissen pas na de 4e les of zij de hele serie lessen willen afmaken. Rackets zijn op de club aanwezig. Deelnemers hebben geen verplichting om lid te worden.

Voor meer info of aanmelding neem contact op via info@ltcappal.nl.